0
0

Szakembereink

 

Akács Anikó

Akács Anikó vagyok, 5 éve dolgozom kozmetikusként, több mint fél éve csatlakoztam a győri Beauty Clinics csapatához, itt ismerkedtem meg az eredeti Pollogen OxyGeneo-val, és azóta imádom én is, és a vendégek is!

Azt szeretem benne a legjobban, hogy egy komplett kezelés, mellyel a bőr alsó és felső rétegét is kezelni tudjuk, szinte bármely bőrtípusra, személyre szabottan bevethető, és a kezelések után szemmel láthatóan ragyogó, feszes bőrrel távoznak a vendégek!

+36 70 600 40 26
 

Balogné Pepó Kitti

Balogné Pepó Kitti vagyok, a békéscsabai BEAUTY CLINICS kozmetikusa. Az eredeti OxyGeneo géppel dolgozni egy álom!

Gyors és látványos eredmény érhető el az emberi szervezet természetes fiziológiai folyamatait kihasználva. Teljes mértékben személyre szabható és hosszútávú eredményt biztosít a szépülni vágyó vendégeim számára.

+36 70 600 40 26

Bányai Emese

Bányai Emese vagyok, 13 éve dolgozom kozmetikusként.

Egy hirtelen döntés volt számomra az OxyGeneo, de tudtam, hogy valami nagyon más, mint az eddigiek. Korábban nem találkoztam hasonlóan komoly orvos-esztétikai géppel, de azóta már nagyon sok esetben bizonyított nekem és a vendégeimnek is. Nagyon gyors, látványos és hosszantartó eredményt nyújt, fájdalom és irritáció nélkül.

+36 70 433 39 99

Baranyainé Szalai Márta

Baranyainé Szalai Márta vagyok, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem az esztétikai kezelések körében.

Mindig keresem a leghatékonyabb eljárásokat, melyekkel kielégíthetem a vendégköröm igényeit, így a választásom az eredeti OxyGeneo gépre esett! Egy szuper gép, szuper eljárás. Kezelni tudunk vele szinte minden bőrtípust és személyre szabottan tudom ajánlani vendégeimnek. A kezelések után szemmel látható a változás, üde és feszes bőrrel távoznak a vendégek.“

+36 30 347 92 65

Benedekné Szögedi Ágnes

Benedekné Szögedi Ágnes vagyok, a balatonfüredi Ági kozmetika és sminktetoválás vezetője, mesterkozmetikus, sminktetováló.

Több, mint 30 év tapasztalatával a hátam mögött, mindig küldetésemnek tekintettem, hogy kolléganőimmel együtt igényes, és minden esetben prémium minőségű szolgáltatást nyújtsunk vendégeink számára. Most ismét magasabb szintre léptünk azáltal, hogy szélesítettük gépi kezeléseink palettáját, ezzel a csúcstechnológiát jelentő géppel. Az eredeti Pollogen OxyGeneo készüléke által, olyan eredményes, látványos, azonnali, és hosszú távú hatással bíró esztétikai kezelést tudunk nyújtani vendégeink számára, ami a mai kozmetikai piacon egyedülálló. Kedves Vendégeink nagy örömmel fogadták az új orvoskozmetikai kezelést - én pedig akkor vagyok boldog, amikor azt látom, hogy sorban jönnek a foglalások az online felületünkön keresztül, hiszen ez is azt bizonyítja, hogy van kereslet a szolgáltatás iránt.

+36 30 295 02 54

Berki Etelka

Berki Etelka vagyok, orosházi kozmetikus. Büszkén mondhatom, hogy életem az örök változás.

Ami állandó, hogy minden évben veszek egy-két új gépet! Idén a Pollogen orvosesztétikai gépére, az OxyGeneora esett a választásom. Minden tekintetben a lehető legszuperebb ez a trendi kezelésekkel bíró csodagép! Lehet relax, lehet rapid, lehet hightech, minden amire egy kozmetikában szükség lehet!

+36 20 933 20 87

Bistei Barbara

Bistei Barbara vagyok, Miskolcon elsőként tudhatom szalonomban az Oxygeneo® egyedi kezeléseit.

Lételemem és szenvedélyem a fejlődés és a hozzám forduló vendégek életének és szépségének ragyogtatása, és ezt szakmámban tudom legjobban megélni. Mikor az első Oxygeneo kezelést kipróbáltam, éreztem, hogy ez az, ami hiányzik a portfóliómból. A bőröm szinte fellélegzett, élettel telt meg, azonnal ragyogó és feszes lett. Ekkor döntöttem el, hogy a lehető leghamarabb biztosítom vendégeim számára, hogy ők is megtapasztalják a közösen töltött időnk alatt. Egy innovatív kezelés, mely semmi máshoz nem fogható élményt és érzést nyújt mindenkinek és bármely évszakban végezhető. Az eredeti Pollogen Oxygeneo® kezelés egy fogalom lesz a szépségiparban, és mi a vendégeimmel ennek most már részesei leszünk.

+36 20 345 70 09

Bognárné Dimeth Dorottya

Bognárné Dimeth Dorottya vagyok, kozmetikus mester, Pesterzsébet kertvárosában Budapesten.

Professzionális gépparkom ékköve az OxyGeneo, mely azonnal meghódította vendégeimet. Azonnal látványos és érezhető, hosszútávon hatékony orvosesztétikai kezelések. Bármely évszakban biztonságosan alkalmazható, felépülési idő nélkül. Maximálisan személyre szabható, kombinálható megoldások akár többféle probléma egyidejű kezelésére.

+36 30 260 48 34

Buzási Tünde

Szeretem és évek óta végzem az OxyGeneo orvos-esztétikai alapokon nyugvó modern szépészeti kezeléseit.

Oxygenizál-hámlaszt-feszesít-táplál, segíti a bőr egészséges működését. Ha a bőrünkről van szó, nem lehet kompromisszum! Ne érd be kevesebbel Te sem!

+36 30 299 00 75
 
 

Darnai Kitti

3 éve dolgozom a Pollogen OxyGeneo géppel, mely idő alatt számtalanszor bebizonyította hatékonyságàt.

Szeretem a természetességét, miszerint a kezelés a bőr saját belső folyamatainak a felpezsdítésén alapszik. Számomra ez fontos, hiszen a kezelések során az egészséges bőr elérése és fenntartása az első számú célom.

+36 20 324 57 98

Dusik Dorottya

Dusik Dorottya, a BEAUTY CLINICS győri kozmetikusa vagyok.

Nagyon szeretek az eredeti OxyGeneo géppel dolgozni. 4 az 1-ben kezelést minden bőrtípusra merem ajánlani, hiszen személyre szabható. Sok vendégem kedvence lett, mert a jótékony hatást lépésről lépésre érzik a kezelés közben. Az eredmény mindig csodálatos és tartós! A kezelés minden részét imádom, hiszen oxigenizáljuk, feszesítjük, egészségesebbé és ragyogobbá varázsoljuk a bőrt.

+36 30 099 36 96
 
 
 
 

Fehér Mária

Olyan gépek és hatóanyagok híve vagyok, melyek hatása egymásra épülve azonnali és hosszútávú megoldást jelentenek a bőrproblémákra, valamint professzionális szakmai hàttérrel rendelkeznek.

Megtaláltam mindent egyben, a Pollogen OxyGeneoban. Örülök, hogy egy lelkes és tudatos csapat tagja lehetek.

+36 30 440 04 13

Forgó Erika

Forgó Erika kozmetikus Mester vagyok, 30 éve dolgozom kozmetikusként.

2016-ban vásároltam meg az eredeti OxyGeneo gépet, első kipróbálás után tapasztaltam hogy a bőr ragyogóbb, hidrataltabb az oxigenizálás és a hámlasztások által! Ráncos bőr, tág pórusok, pigmentfoltok, dehitratalt bőr mindenre ad megoldást! Már 6 éve bizonyítja Nekem hogy az egyik legjobb orvos-esztétikai gép, látványos kezelések végzéséhez!

+36 70 615 57 77
 

Gál Anita

Gál Anita Image Skincare kozmetikus vagyok.

Az eredeti OxyGeneo gépet főként a széles spektrumú kezelési lehetőségei és ezáltal a maximálisan személyre szabhatósága miatt szeretem, sőt imádom használni és vele csodás bőröket alkotni. Gyorsan látványosat!

+36 30 402 98 84

Géber Bea

Nemcsak azt szeretem az eredeti Geneo gépben, hogy több kezelőfej (ultrahang, rádiófrekvencia, OxyGeneo™, masszázsfej) is tartozik hozzá, de azt is, hogy egyetlen egy kezelésen belül egyszerre tudom oxigenizálni, feszesíteni, erősíteni, mélyen táplálni és hidratálni a bőrt.

Egy igazi Jolly Joker kezelés, mely bármely kezelési tervbe szuperül beépíthető, és minden bőrtípusra van megoldása; 5 különböző bőrproblémákra fókuszáló kapszulák közül választhatunk, melyek 100%-ban vegánok és CSAK természetes összetevőket tartalmaznak.

+36 20 311 38 11

Gidró Eszter

Gidró Eszter Kozmetikus mester vagyok, Győrben dolgozok.

Mindig a tökéletességre törekszem, ezért választottam az eredeti POLLOGEN OxyGeneo gépet. Azonnali, látványos eredmények. Minden korosztály számára, személyre szabott kezeléseket nyújtunk szalonunkban.

+36 30 989 82 28
 

György Ildikó

György Ildikó kozmetikus vagyok.

Az első találkozás alkalmával felkeltette az érdeklődésemet az OxyGeneo készülék, de szerelem akkor lett, mikor először kipróbáltam a vendégeimen. Egytől egyig fantasztikus visszajelzést kaptam! Korábban sosem láttam ekkora változást egyetlen kezelés alkalmával. A hatás fokozható, ha kúraszerűen alkalmazzuk. Szinte minden vendégemre használom valamelyik funkcióját, akik arckezelést szeretnének kérni nálam. A valaha volt legjobb befektetés a kozmetikámban.

+36 70 884 69 39
 

Hajduné Fekete Emília

Aki ismer, az tudja mennyire vagyok maximalista! Mint mindenben, csak a minőséget választom!

Nálam 2016 óta elérhetőek az eredeti Pollogen OxyGeneo™ kezelések! Azóta rengeteg tapasztalatot szereztem a sok-sok kezelés által! Az eredeti és védjegyoltalommal rendelkező technológia az izraeli Pollogen cég fejlesztése. Ahogy sok mindent ezt is másolják, és hamisítják, de ami majdnem az, az nem az! Amivel én kezellek Benneteket, természetesen az EREDETI technológia, valódi hatóanyagokkal, és valós eredményekkel!

+36 20 342 66 18

Halász Andrea

Halász Andrea kozmetikus vagyok.

Évek óta dolgozom az eredeti OxyGeneo géppel. Ez ad egy stabil magabiztosságot, biztonságot számomra és a vendégeimnek is! Tartós és gyors eredmények minden kezelés után! 3 az 1-ben készülék, mely oxigenizál, feszesít, egyensúlyban tartja a bőr egészséges működését!

+36 70 425 89 73
 
 

Janka Nikolett

Üdvözöllek! Janka Nikolett vagyok, 2008 óta dolgozom kozmetikusként.

A minőség a védjegyem, a szolgáltatásaim közé csak a legmagasabb minőségű eszközök és hatóanyagok kerülhetnek. Így jutott a választásom az OxyGeneo készülékre is, amivel hatékonyan tudunk minőségi arckezeléseket végezni. Kezeléseim elérhetőek Budapesten a Ma Belle Cliniqueben és Debrecenben a @jankanikolett_image_pmu kozmetikában egyaránt.

+36 30 508 45 16

Jantyik Marianna

Jantyik Marianna kozmetikus mester vagyok, a @beauty___clinics (GYŐR és BÉKÉSCSABA) szalonok tulajdonosa.

Több, mint 30 éve segítem a hozzám forduló hölgyeket bőrproblémáik megoldásában. Ebben remek segítőtársam az eredeti POLLOGEN OXYGENEO gép, mert a kezelés átfogó, gyors - ennek ellenére-, hosszantartó és a 7 féle oxypod segítségével tökéletesen személyre szabható. Természetesen mind a 3 kezelőfejjel, kompletten szereztem be a készüléket, mert így érvényesül maximálisan a hatásuk, melyek egymást nem csupán kiegészítik, hanem nagy mértékben fokozzák is! A rengeteg elégedett vendég, és ragyogó arc- és testbőr tökéletes visszaigazolás, hogy helyes döntés volt az EREDETI POLLOGEN-t választani!

+36 30 099 36 96

Juhász Enikő

Juhász Enikő kozmetikus mester vagyok és közel 6 éve dolgozom együtt az OxyGeneo gépemmel.

Vendégeim előszeretettel választják ezt a kezelést amely az első pillanattól rabul ejti Őket, hiszen gyors és látványos eredményt nyújt!!!

+36 30 974 88 24
 

Kállayné Molnár Dia

Kállayné Molnár Dia vagyok, a Debreceni Nőgyógyászati és Orvosesztétikai Központ kozmetikusa.

Klinikánk a non invazív esztétikai beavatkozások elkötelezett híve, ilyen szempontból hazánk egyik legjobban felszerelt központja. Ebbe a profilba remekül illeszkedik kedvenc kezelésem, a kiváló eredményt adó Geneo. A különböző podok és beállítások személyre szabottan adnak pácienseinknek nemcsak kiváló kozmetikai eredményt, de kellemes élményt, 90 perc boldog énidőt.

+36 20 213 75 29

Keserűné Baranyai Rita

Keserűné Baranyai Rita vagyok, kozmetikus és sminktetováló, Püspökladányban dolgozok immáron 25 éve.

Imádom a munkám és a vendégeimet. Csillapíthatatlan tudásvágyam és a maximalizmusom mindig arra sarkall hogy a vendégeimnek a legtöbbet, a legjobbat nyújtsam, a lehető legmagasabb színvonalon, szívem-lelkem beletéve. Amikor új gépi kezelés bevezetésén gondolkoztam azonnal felkeltette az érdeklődésemet az új OxyGeneo gép, az első kezelést kipróbálva pedig azonnal meg is győzött. Ezután nem is volt kérdés hogy szeretném a kozmetikámban tudni és a vendégeimnek még szélesebb, még színvonalasabb szolgáltatást nyújtani ezáltal is. Imádom az olyan non-invazív kezeléseket amelyek viszonylag rövidek (70-80 perc), mégis felülmúlhatatlan, azonnali, látványos eredményt nyújtanak és maximális elégedettséggel töltik el a vendégeimet és engem is. Az OxyGeneo kezelés pontosan ilyen.

+36 70 550 50 86

Képiró Bettina

Képiró Bettina vagyok, dabasi kozmetikus.

A gépek, az innovatív kezelések, valamint a szakmám szerelmese. Csak minőségi gépekkel és anyagokkal vagyok hajlandó dolgozni a munkám során. Nem is volt kérdés, hogy az eredeti OxyGeneo gépnek helye van-e a repertoárban. Nagyon sokoldalú, eredményes kezelések végezhetők vele, mindennapi társam az anti-ageingben és a problémamegoldásban egyaránt. A bőrünk csak a legjobbat érdemli!

+36 70 301 48 18

Kormanik Andrea

Kormanik Andrea vagyok kozmetikus és szakoktató. Dunaharasztiban dolgozom.

Fő területem az orvosesztétikai kezelések: anti-ageing, bőrproblémák: akne, hegek, rosacea, pigmentfoltok megoldása. Az OxyGeneo® Tripollar® Rf technológiája és az új OxyPod kapszulák miatt döntöttem emellett a kezelés mellett. Szelíd, de hatásos non-invazív fiatalítást, megújítást és regenerálást biztosít.

+36 70 770 91 58

Kovarik Kornéllia

Kovarik Kornélia kozmetikus mester és gyakorlati oktató vagyok.

Immár 36. éve dolgozom a szépségszakmában, minden percét élvezem. Konfuciusz idézete igaz rám. “Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során.

+36 20 937 53 12

Krajsóczki-Arany Anikó

Válaszd az eredetit...POLLOGEN

...és valós változást fogsz látni a bőrödön.

+36 30 702 11 01
 
 
 

Makszimné Lipécz Anita

Makszimné Lipécz Anita vagyok a Bocskai Beauty Szalon kozmetikusa.

Boldog vagyok, hogy a Pollogen OxyGeneo gép tulajdonosa lehetek. 4 az 1-ben kezelés amit mindenkinek csak ajánlani tudok. Azonnal látható, hogy a bőr üde, életteli, ragyogó, tápanyagban gazdag és feszes. Az OxyGeneo kezelés minden bőrtípusnak, kornak és nemnek megfelelő. Vendég visszajelzés alapján azért kedvenc kezelés, mert azonnal látszik a feszesség a hidratáltság és hosszan tartó hatása miatt kedvelik.

+36 20 443 68 45

Molnár Éva

Ma a kozmetikában már látványos eredményt kell felmutatni, csak akkor tudunk az élvonalban maradni.

Ehhez segít hozzá a Pollogen OxyGeneo gép, a gyors és szembetűnő változáshoz.

+36 30 384 31 02
 

Nagyváti Katalin

Nagyváti Kati vagyok, a szakmám iránt mélyen elkötelezett.

Fő területem a bőr fiatalítás, minden ami anti-aging. Ehhez választom meg a gépeket és hatóanyagokat, melyeknél a legfontosabb szempont számomra, hogy non-invazív módon a bőr természetes önrgenerációját serkentve újuljon meg a bőr. Az OxyGeneo különleges számomra, mert szinergiában egymásra épülve és egymás hatását erősítve a különböző modulokkal egy ragyogó, egészséges, szép bőr az eredmény.

+36 20 972 56 97
 
 

Orovecz-Dublecz Katalin

Orovecz-Dublecz Katalin kozmetikus mester vagyok.

Az eredeti OxyGeneo géppel olyan kezeléseket tudok nyújtani a vendégeimnek, amelyek azonnali és hosszantartó eredményeket adnak! 3 az 1-ben készülék, egy kezelésen belül: oxigenizál, hámlaszt, táplál és emel, segíti a bőr egészséges működését! Ha fontos számodra a bőröd egészsége és annak megőrzése, keress bátran!

+36 30 213 64 74
 
 

Pálinkás Nikolett

Pálinkás Nikolett vagyok, székesfehérvári kozmetikus.

Mindig mindenből a legjobbra törekszem, igazi maximalista vagyok, éppen ezért egyértelmű volt hogy az EREDETI Oxygeneo gépet választom a szalonom ékkövének! Imádom benne hogy minden korosztálynak segítséget tudok nyújtani, és az eredmény azonnal látszik!

+36 30 848 62 77
 
 

Rendes Nikoletta

Számo