0
0

Terms of use

Ezeket a feltételeket Magyarország törvényei szabályozzák.


A Beautywood Shop Kft.-nál amilyen egyszerű a rendelés leadása, olyan egyszerűen működik a visszaküldés is: problémamentesen.
Amennyiben nem elégedett a megrendelt termékkel, azt az átvételtől számított 30 naptári napon belül díjmentesen visszaküldheti részünkre. A termék(ek) visszaküldéséhez kérjük írjon emailt a sales@beautywood.huemail címre 
 
A 30 napon belüli termékvisszaküldés nem minden, a https://oxygeneo.hu/-n megvásárolható termékre vonatkozik, ezért a termék visszaküldése előtt kérjük, olvassa el figyelmesen a visszaküldés feltételeit, amelyek alább megtalálhatók.
 
A 30 napon belüli termékvisszaküldés lehetősége részben lefedi a fogyasztók 14 napon belül gyakorolható elállási jogát. Amennyiben 14 napon túl jelzi elállási szándékát, úgy a szállítási költség visszatérítésére már nincs lehetőség.
A nem a Beautywood Shop Kft. által forgalmazott termékek visszaszállításának költsége a vásárlót terheli.
 
 Tudnivalók a Beautywood Shop Kft.  által forgalmazott termékek visszaküldésével kapcsolatban:
 
–      A Beautywood Shop Kft. által forgalmazott termékek visszaküldése néhány lépésben:
 
1. Kérjük, bizonyosodjon meg róla, hogy a visszaküldeni kívánt termék megfelel a lentebb található Visszaküldési feltételeknek. 
 
2. Az emailben jelölje meg azt, hogy a visszaküldött terméket illetően melyik alábbi opciót választja:
• vásárlási utalvány, amelyet felhasználhat ugyanazon termék cseréjére (Divat termék esetében lehetséges a csere más méretű vagy színű termékre is), vagy egy más típusú, Beautywood Shop Kft. által forgalmazott termék vásárlására;
• a termék árának visszautalása (azaz szeretné, ha a Beautywood Shop Kft. visszatérítené az Ön által visszaküldött termék vételárát)
3. A visszaküldési kérelem Beautywood Shop Kft. általi be- és elfogadása után küldünk Önhöz egy futárt, aki a visszaküldeni kívánt terméket elszállítja a Beautywood Shop Kft. szervizközpontjába.
 
Amennyiben Ön a vásárlási utalvány opciót választja, az alábbiakat tudnia kell:
 
– a vásárlási utalvány átruházható és összevonható más kedvezménnyel/vásárlási utalvánnyal is;
– a vásárlási utalvány felhasználásának időtartama 24 hónap
– a vásárlási utalvány felhasználható bármely, a Beautywood Shop Kft. oldalán található termékre
– a vásárlási utalványon szereplő kód kizárólag egy alkalommal használható fel úgy, hogy az utalvány összege kedvezményként a vásárlás során, a fizetéskor a Felhasználó/Ügyfél által kiválasztott, kosárba helyezett termékek (azaz a Kosár) végösszegéből levonásra kerül;
 
 
Amennyiben a termék árának visszatérítését választja, és a termék a visszaküldési feltételeknek megfelel, visszautaljuk Önnek a termék vételárát a visszaküldési űrlapon megadott bankszámlaszámra (kérjük, nemzetközi bankszámlaszámot adjon meg – IBAN kód*).
Amennyiben a visszaküldeni kívánt terméket bankkártyával fizette ki, úgy a vételár visszafizetése is ilyen módon fog történni. A Beautywood Shop Kft. a vételárat a terméknek a raktárba érkezéstől számított 14 napon belül fizeti vissza.
 
* Az Európai Unióban és Európa más államaiban is bevezetésre került az egységes felépítésű nemzetközi bankszámlaszám, az IBAN (International Bank Account Number). A magyar szabvány szerinti IBAN 28 karakterből áll, amelyből:
– Az első két karakter jelöli az országkódot (HU);
– 2-4 karakter egy képzett ellenőrzőszám;
– 5-28 karakteren a belföldi pénzforgalmi jelzőszám található.
Pl: HU45 1234 5789 0987 6543 2345 1234
 
A vásárlónak lehetősége van arra, hogy egyedi módon oldja meg/vigye véghez a termék visszajuttatását a Beautywood Shop Kft. részére. Az ehhez kapcsolódó ügyintézés a vásárlóra hárul. A szállítási költség ebben az esetben a szállítást végző vállalkozás aktuális díjszabásától függ.
Kérjük, hogy amennyiben nem a Beautywood Shop Kft. által ajánlott szállítási szolgáltatást szeretné igénybe venni, úgy az űrlap kitöltése előtt mindenképpen vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.
 
– A termék visszaküldésének feltételei:
 
1. A 30 napon belüli termékvisszaküldési lehetőséggel legkésőbb az termék átvételétől számított 30. naptári napig élhet a vásárló, azaz visszaküldési űrlap kitöltése és a Beautywood Shop Kft. részére történő elküldése a termék átvételétől számított 30 naptári napig lehetséges.
(A 30 napon belüli termékvisszaküldés lehetősége a természetes- és a jogi személyek számára egyaránt adott.)
2. A visszaküldeni kívánt terméket a Beautywood Shop Kft. csak abban az esetben fogadja be, ha annak használata rendeltetésszerűen történt és a használat a termékben jelentős értékcsökkenést nem okozott.
A Beautywood Shop Kft. fenntartja a jogot, hogy a részére nem megfelelő állapotban és/vagy jelentős értékcsökkenéssel visszaküldött termékek befogadását elutasítsa.
A Beautywood Shop Kft.  fenntartja a jogot, hogy az egy felhasználó által jelentős számban és/vagy több alkalommal vagy rendszeresen visszaküldött termékek közül egy vagy több termék vonatkozásában a visszaküldött termék(ek) befogadását elutasítsa, amennyiben a 30 napos termék-visszaküldés szolgáltatással történő visszaélést észlel, vagy alapos gyanú merül fel a 30 napos termék-visszaküldéssel való visszaélést illetően. Az ilyen esetekben vizsgálatot kezdeményezhet, és amennyiben szükséges, az illetékes hatóságok felé továbbítatja az ügyet.
A Beautywood Shop Kft. elutasíthatja azon visszaküldött termék befogadását,
– amelyet nem rendeltetésszerűen használtak, amely a vásárlónál fizikai sérülést szenvedett (különösen, de nem kizárólagosan: kopott, túlzott használat nyomai, karcos állapot, mechanikus és/vagy elektromos sérülés érte).
– amelyet a vásárló nem összes tartozékával és alkatrészével küldött vissza.
3. A visszaküldeni kívánt terméket kérjük, amennyiben lehetséges, eredeti dobozában/csomagolásában küldje vissza, mellékelve hozzá a kapott garancialevelet/jótállási jegyet és valamennyi vásárláskor kapott dokumentumot. (használati utasítás, stb.) Amennyiben nincs meg az eredeti csomagolás, akkor a sérülések elkerülése érdekében kérjük, hogy megfelelően zárható, biztonságos csomagolással pótolja azt. A nem megfelelő védőborítás hiányából fakadó sérült termékeket nem áll módunkban elfogadni.
4. Ha a visszaküldeni kívánt termékhez ajándék is tartozott, kérjük, azt is küldje vissza, anélkül azt nem áll módunkban befogadni.
5. Amennyiben ugyanabból a termékből több darabot rendelt és valamennyit szeretné visszaküldeni, csak abban az esetben áll módunkban azokat befogadni, ha azok közül 1 (azaz egy) termék került kibontásra és kipróbálásra. A többi terméket kizárólag bontatlan, eredeti csomagolásában, azaz nem használt állapotban áll módunkban befogadni.
Itt találja a termékekre vonatkozó visszaküldési feltételeket:
 
A termékek visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges
 
 
Vásárlási utalvánnyal/kuponkóddal vásárolt termékek
 
– A vásárlási utalvánnyal/kuponkóddal vásárolt termékek visszaküldésének feltételei megegyeznek az adott termék kategóriájának feltételeivel
– Amennyiben a termék teljes vételára vásárlási utalvánnyal lett kifizetve, készpénz fizetés nélkül, újra aktiváljuk a kuponkódot (vásárlási utalvány kódját) és az ismét levásárolható lesz
– Amennyiben a termék vételára részben vásárlási utalvánnyal lett kifizetve, újra aktiváljuk a kuponkódot (vásárlási utalvány kódját), amelyet levásárolhat egy új rendelésnél, az utalványon felüli kifizetett összeget pedig visszautaljuk. Ha a vásárlási utalvány felhasználási ideje lejárt, nem lehetséges a felhasználás
 
 

Adatkezelés:

2011. évi CXII. törvény (Infotv.)

Elállás, termékszavatosság, kellékszavatosság, visszatérítés

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet

Jótállás

151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet

Szerzői jogok

1999. évi LXXVI. törvény

A Szerződésre különösen az alábbi jogszabályok vonatkoznak:

1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről;

2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommalösszefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;

2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről (PTK);

151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról; 45/2014 (II.26) kormányrendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól;

19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokravonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól

Simplepay Adattovábbítási nyilatkozat Tudomásul veszem, hogy a(z) Beautywood Shop Kft. 1054 Budapest, Alkotmány u. 16. II/7. 30-as csengő adatkezelő által a(z) https://oxygeneo.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: Email cím

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing