0
0

összes vélemény

 

SZEMÉLYRE SZABOTT KEZELÉSEK

Hatféle kezelési lehetőséggel minden vendég bőrápolási igénye kezelhető. Minden egyes kezelés természetes, rendkívül hatékony összetevőket tartalmaz, amelyek adott bőrproblémákat céloznak meg a kezelés során a bőrbe juttatott hatóanyagokkal.

Nincs felépülési idő

A Geneo egyedülálló eljárása természetes és hatékony összetevők segítségével revitalizál, miközben friss, ragyogó bőrt hagy maga után. Tökéletes bármely fontos esemény előtt, vagy akár ebédszünetben is elvégezhető gyors kezelés.

Az OxyPodok ereje

A Geneo OxyPodok reakcióba lépnek a Geneo Primer Géllel és gyengéden hámlasztják a bőrfelszínt a buborékoló, Co2-ben gazdag környezetben, miközben beindítják a bőr oxigénellátását. Minden OxyPod tartósítószer-, színezék-, illat-, parabén- és gluténmentes, valamint vegán, és nem tesztelték állatokon.

Tetőtől talpig ragyogás

A Geneoval nem csak arckezelés végezhető! Az egyes kezelések célzott összetevői segítenek a testen megjelenő pattanások kezelésében, enyhülést adnak keratosis pilaris esetén, szabályozzák az olajtermelést, lágyítják a finom vonalakat, előkészítik a bőrt az önbarnító használata előtt, és így tovább.

 01/04

Olyan gépek és hatóanyagok híve vagyok, melyek hatása egymásra épülve azonnali és hosszútávú megoldást jelentenek a bőrproblémákra, valamint professzionális szakmai hàttérrel rendelkeznek. Megtaláltam mindent egyben, a Pollogen OxyGeneoban. Örülök, hogy egy lelkes és tudatos csapat tagja lehetek.

Fehér Mária
Kozmetikus

 02/04

2016-ban vásároltam meg az eredeti OxyGeneo gépet, első kipróbálás után tapasztaltam, hogy a bőr ragyogóbb, hidrataltabb az oxigenizálás és a hámlasztások által! Ráncos bőr, tág pórusok, pigmentfoltok, dehitratalt bőr - mindenre ad megoldást! Már 6 éve bizonyítja Nekem, hogy az egyik legjobb orvos-esztétikai gép, látványos kezelések végzéséhez!

Forgó Erika
Kozmetikus mester

 03/04

Az eredeti OxyGeneo gépet főként a széles spektrumú kezelési lehetőségei és ezáltal a maximálisan személyre szabhatósága miatt szeretem, sőt imádom használni és vele csodás bőröket alkotni. Gyorsan látványosat!

Gál Anita
Kozmetikus

 04/04

Nemcsak azt szeretem az eredeti Geneo gépben, hogy több kezelőfej (ultrahang, rádiófrekvencia, OxyGeneo™, masszázsfej) is tartozik hozzá, de azt is, hogy egyetlen egy kezelésen belül egyszerre tudom oxigenizálni, feszesíteni, erősíteni, mélyen táplálni és hidratálni a bőrt. Egy igazi Jolly Joker kezelés, mely bármely kezelési tervbe szuperül beépíthető, és minden bőrtípusra van megoldása; 6 különböző bőrproblémákra fókuszáló kapszulák közül választhatunk, melyek 100%-ban vegánok és CSAK természetes összetevőket tartalmaznak.

Géber Bea
Kozmetikus

Vélemények

Az eredeti OxyGeneo géppel dolgozni egy álom
Az eredeti OxyGeneo géppel dolgozni egy álom! Gyors és látványos eredmény érhető el az emberi szervezet természetes fiziológiai folyamatait kihasználva. Teljes mértékben személyre szabható és hosszútávú eredményt biztosít a szépülni vágyó vendégeim számára.
Balogné Pepó Kitti, Kozmetikus
Már nagyon sok esetben bizonyított nekem és a vendégeimnek
Egy hirtelen döntés volt számomra az OxyGeneo, de tudtam, hogy valami nagyon más, mint az eddigiek. Korábban nem találkoztam hasonlóan komoly orvos-esztétikai géppel, de azóta már nagyon sok esetben bizonyított nekem és a vendégeimnek is. Nagyon gyors, látványos és hosszantartó eredményt nyújt, fájdalom és irritáció nélkül
Bányai Emese, Kozmetikus
A kezelések után szemmel látható a változás
Mindig keresem a leghatékonyabb eljárásokat, melyekkel kielégíthetem a vendégköröm igényeit, így a választásom az eredeti OxyGeneo gépre esett! Egy szuper gép, szuper eljárás. Kezelni tudunk vele szinte minden bőrtípust és személyre szabottan tudom ajánlani vendégeimnek. A kezelések után szemmel látható a változás, üde és feszes bőrrel távoznak a vendégek.
Baranyainé Szalai Márta, Kozmetikus
Hosszú távú hatással bíró esztétikai kezelés
Több, mint 30 év tapasztalatával a hátam mögött, mindig küldetésemnek tekintettem, hogy kolléganőimmel együtt igényes, és minden esetben prémium minőségű szolgáltatást nyújtsunk vendégeink számára. Most ismét magasabb szintre léptünk azáltal, hogy szélesítettük gépi kezeléseink palettáját, ezzel a csúcstechnológiát jelentő géppel. Az eredeti Pollogen OxyGeneo készüléke által, olyan eredményes, látványos, azonnali, és hosszú távú hatással bíró esztétikai kezelést tudunk nyújtani vendégeink számára, ami a mai kozmetikai piacon egyedülálló. Kedves Vendégeink nagy örömmel fogadták az új orvoskozmetikai kezelést - én pedig akkor vagyok boldog, amikor azt látom, hogy sorban jönnek a foglalások az online felületünkön keresztül, hiszen ez is azt bizonyítja, hogy van kereslet a szolgáltatás iránt.
Benedekné Szögedi Ágnes, Kozmetikus mester és sminktetováló
Minden amire egy kozmetikában szükség lehet
Ami állandó, hogy minden évben veszek egy-két új gépet! Idén a Pollogen orvosesztétikai gépére, az OxyGeneora esett a választásom. Minden tekintetben a lehető legszuperebb ez a trendi kezelésekkel bíró csodagép! Lehet relax, lehet rapid, lehet hightech, minden amire egy kozmetikában szükség lehet!
Berki Etelka, Kozmetikus
A bőröm szinte fellélegzett
Lételemem és szenvedélyem a fejlődés és a hozzám forduló vendégek életének és szépségének ragyogtatása, és ezt szakmámban tudom legjobban megélni. Mikor az első Oxygeneo kezelést kipróbáltam, éreztem, hogy ez az, ami hiányzik a portfóliómból. A bőröm szinte fellélegzett, élettel telt meg, azonnal ragyogó és feszes lett. Ekkor döntöttem el, hogy a lehető leghamarabb biztosítom vendégeim számára, hogy ők is megtapasztalják a közösen töltött időnk alatt. Egy innovatív kezelés, mely semmi máshoz nem fogható élményt és érzést nyújt mindenkinek és bármely évszakban végezhető. Az eredeti Pollogen Oxygeneo® kezelés egy fogalom lesz a szépségiparban, és mi a vendégeimmel ennek most már részesei leszünk.
Bistei Barbara, Kozmetikus
Bármely évszakban biztonságosan alkalmazható, felépülési idő nélkül
Professzionális gépparkom ékköve az OxyGeneo, mely azonnal meghódította vendégeimet. Azonnal látványos és érezhető, hosszútávon hatékony orvosesztétikai kezelések. Bármely évszakban biztonságosan alkalmazható, felépülési idő nélkül. Maximálisan személyre szabható, kombinálható megoldások akár többféle probléma egyidejű kezelésére.
Bognárné Dimeth Dorottya, Kozmetikus mester
Ha a bőrünkről van szó, nem lehet kompromisszum
Szeretem és évek óta végzem az OxyGeneo orvos-esztétikai alapokon nyugvó modern szépészeti kezeléseit. Oxygenizál-hámlaszt-feszesít-táplál, segíti a bőr egészséges működését. Ha a bőrünkről van szó, nem lehet kompromisszum! Ne érd be kevesebbel Te sem!
Buzási Tünde, Kozmetikus
3 éve dolgozom a Pollogen OxyGeneo géppel
3 éve dolgozom a Pollogen OxyGeneo géppel, mely idő alatt számtalanszor bebizonyította hatékonyságát. Szeretem a természetességét, miszerint a kezelés a bőr saját belső folyamatainak a felpezsdítésén alapszik. Számomra ez fontos, hiszen a kezelések során az egészséges bőr elérése és fenntartása az első számú célom.
Darnai Kitti, Bőrterapeuta
Sok vendégem kedvence lett
Nagyon szeretek az eredeti OxyGeneo géppel dolgozni. 4 az 1-ben kezelést minden bőrtípusra merem ajánlani, hiszen személyre szabható. Sok vendégem kedvence lett, mert a jótékony hatást lépésről lépésre érzik a kezelés közben. Az eredmény mindig csodálatos és tartós! A kezelés minden részét imádom, hiszen oxigenizáljuk, feszesítjük, egészségesebbé és ragyogobbá varázsoljuk a bőrt.
Dusik Dorottya, Kozmetikus
Megtaláltam mindent egyben, a Pollogen OxyGeneoban
Olyan gépek és hatóanyagok híve vagyok, melyek hatása egymásra épülve azonnali és hosszútávú megoldást jelentenek a bőrproblémákra, valamint professzionális szakmai hàttérrel rendelkeznek. Megtaláltam mindent egyben, a Pollogen OxyGeneoban. Örülök, hogy egy lelkes és tudatos csapat tagja lehetek.
Fehér Mária, Kozmetikus
Már 6 éve bizonyítja Nekem hogy az egyik legjobb orvos-esztétikai gép
2016-ban vásároltam meg az eredeti OxyGeneo gépet, első kipróbálás után tapasztaltam hogy a bőr ragyogóbb, hidrataltabb az oxigenizálás és a hámlasztások által! Ráncos bőr, tág pórusok, pigmentfoltok, dehitratalt bőr mindenre ad megoldást! Már 6 éve bizonyítja Nekem hogy az egyik legjobb orvos-esztétikai gép, látványos kezelések végzéséhez!
Forgó Erika, Kozmetikus mester
Gyorsan, látványosat
Az eredeti OxyGeneo gépet főként a széles spektrumú kezelési lehetőségei és ezáltal a maximálisan személyre szabhatósága miatt szeretem, sőt imádom használni és vele csodás bőröket alkotni. Gyorsan látványosat!
Gál Anita, Kozmetikus
Egy igazi Jolly Joker kezelés
Nemcsak azt szeretem az eredeti Geneo gépben, hogy több kezelőfej (ultrahang, rádiófrekvencia, OxyGeneo™, masszázsfej) is tartozik hozzá, de azt is, hogy egyetlen egy kezelésen belül egyszerre tudom oxigenizálni, feszesíteni, erősíteni, mélyen táplálni és hidratálni a bőrt. Egy igazi Jolly Joker kezelés, mely bármely kezelési tervbe szuperül beépíthető, és minden bőrtípusra van megoldása; 5 különböző bőrproblémákra fókuszáló kapszulák közül választhatunk, melyek 100%-ban vegánok és CSAK természetes összetevőket tartalmaznak.
Géber Bea, Kozmetikus
Aki ismer, az tudja mennyire vagyok maximalista
Aki ismer, az tudja mennyire vagyok maximalista! Mint mindenben, csak a minőséget választom! Nálam 2016 óta elérhetőek az eredeti Pollogen OxyGeneo™ kezelések! Azóta rengeteg tapasztalatot szereztem a sok-sok kezelés által! Az eredeti és védjegyoltalommal rendelkező technológia az izraeli Pollogen cég fejlesztése. Ahogy sok mindent ezt is másolják, és hamisítják, de ami majdnem az, az nem az! Amivel én kezellek Benneteket, természetesen az EREDETI technológia, valódi hatóanyagokkal, és valós eredményekkel!
Hajduné Fekete Emília, Bőrterapeuta
Azonnali, látványos eredmények
Mindig a tökéletességre törekszem, ezért választottam az eredeti POLLOGEN OxyGeneo gépet. Azonnali, látványos eredmények. Minden korosztály számára, személyre szabott kezeléseket nyújtunk szalonunkban.
Gidró Eszter, Kozmetikus mester
Korábban sosem láttam ekkora változást
Az első találkozás alkalmával felkeltette az érdeklődésemet az OxyGeneo készülék, de szerelem akkor lett, mikor először kipróbáltam a vendégeimen. Egytől egyig fantasztikus visszajelzést kaptam! Korábban sosem láttam ekkora változást egyetlen kezelés alkalmával. A hatás fokozható, ha kúraszerűen alkalmazzuk. Szinte minden vendégemre használom valamelyik funkcióját, akik arckezelést szeretnének kérni nálam. A valaha volt legjobb befektetés a kozmetikámban.
György Ildikó, Kozmetikus
Tartós és gyors eredmények
Évek óta dolgozom az eredeti OxyGeneo géppel. Ez ad egy stabil magabiztosságot, biztonságot számomra és a vendégeimnek is! Tartós és gyors eredmények minden kezelés után! 3 az 1-ben készülék, mely oxigenizál, feszesít, egyensúlyban tartja a bőr egészséges működését!
Halász Andrea, Kozmetikus
A minőség a védjegyem
A minőség a védjegyem, a szolgáltatásaim közé csak a legmagasabb minőségű eszközök és hatóanyagok kerülhetnek. Így jutott a választásom az OxyGeneo készülékre is, amivel hatékonyan tudunk minőségi arckezeléseket végezni.
Janka Nikolett, Kozmetikus
helyes döntés volt az EREDETI POLLOGEN-t választani
Több, mint 30 éve segítem a hozzám forduló hölgyeket bőrproblémáik megoldásában. Ebben remek segítőtársam az eredeti POLLOGEN OXYGENEO gép, mert a kezelés átfogó, gyors - ennek ellenére-, hosszantartó és a 6 féle oxypod segítségével tökéletesen személyre szabható. Természetesen mind a 3 kezelőfejjel, kompletten szereztem be a készüléket, mert így érvényesül maximálisan a hatásuk, melyek egymást nem csupán kiegészítik, hanem nagy mértékben fokozzák is! A rengeteg elégedett vendég, és ragyogó arc- és testbőr tökéletes visszaigazolás, hogy helyes döntés volt az EREDETI POLLOGEN-t választani!
Jantyik Marianna, Kozmetikus mester
Vendégeim előszeretettel választják ezt a kezelést
Közel 6 éve dolgozom együtt az OxyGeneo gépemmel. Vendégeim előszeretettel választják ezt a kezelést amely az első pillanattól rabul ejti Őket, hiszen gyors és látványos eredményt nyújt!!!
Juhász Enikő, Kozmetikus mester
személyre szabottan adnak pácienseinknek kiváló eredményt
Klinikánk a non invazív esztétikai beavatkozások elkötelezett híve, ilyen szempontból hazánk egyik legjobban felszerelt központja. Ebbe a profilba remekül illeszkedik kedvenc kezelésem, a kiváló eredményt adó Geneo. A különböző podok és beállítások személyre szabottan adnak pácienseinknek nemcsak kiváló kozmetikai eredményt, de kellemes élményt, 90 perc boldog énidőt.
Kállayné Molnár Dia, Kozmetikus
A bőrünk csak a legjobbat érdemli
A gépek, az innovatív kezelések, valamint a szakmám szerelmese vagyok. Csak minőségi gépekkel és anyagokkal vagyok hajlandó dolgozni a munkám során. Nem is volt kérdés, hogy az eredeti OxyGeneo gépnek helye van-e a repertoárban. Nagyon sokoldalú, eredményes kezelések végezhetők vele, mindennapi társam az anti-ageingben és a problémamegoldásban egyaránt. A bőrünk csak a legjobbat érdemli!
Képiró Bettina, Kozmetikus
Szelíd, de hatásos non-invazív fiatalítás
Fő területem az orvosesztétikai kezelések: anti-ageing, bőrproblémák: akne, hegek, rosacea, pigmentfoltok megoldása. Az OxyGeneo® Tripollar® Rf technológiája és az új OxyPod kapszulák miatt döntöttem emellett a kezelés mellett. Szelíd, de hatásos non-invazív fiatalítást, megújítást és regenerálást biztosít.
Kormanik Andrea, Kozmetikus és szakoktató
36. éve dolgozom a szépségszakmában
Immár 36. éve dolgozom a szépségszakmában, minden percét élvezem. Konfuciusz idézete igaz rám. “Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során.
Kovarik Kornélia, Kozmetikus mester és gyakorlati oktató
Valós változást fogsz látni a bőrödön
Válaszd az eredetit! POLLOGEN! És valós változást fogsz látni a bőrödön.
Krajsóczki-Arany Anikó, Kozmetikus
Boldog vagyok, hogy a Pollogen OxyGeneo gép tulajdonosa lehetek
Boldog vagyok, hogy a Pollogen OxyGeneo gép tulajdonosa lehetek. 4 az 1-ben kezelés amit mindenkinek csak ajánlani tudok. Azonnal látható, hogy a bőr üde, életteli, ragyogó, tápanyagban gazdag és feszes. Az OxyGeneo kezelés minden bőrtípusnak, kornak és nemnek megfelelő. Vendég visszajelzés alapján azért kedvenc kezelés, mert azonnal látszik a feszesség a hidratáltság és hosszan tartó hatása miatt kedvelik.
Makszimné Lipécz Anita, Kozmetikus
Ma a kozmetikában már látványos eredményt kell felmutatni
Ma a kozmetikában már látványos eredményt kell felmutatni, csak akkor tudunk az élvonalban maradni. Ehhez segít hozzá a Pollogen OxyGeneo gép, a gyors és szembetűnő változáshoz.
Molnár Éva, Kozmetikus
Az OxyGeneo különleges számomra
Fő területem a bőr fiatalítás, minden ami anti-aging. Ehhez választom meg a gépeket és hatóanyagokat, melyeknél a legfontosabb szempont számomra, hogy non-invazív módon a bőr természetes önrgenerációját serkentve újuljon meg a bőr. Az OxyGeneo különleges számomra, mert szinergiában egymásra épülve és egymás hatását erősítve a különböző modulokkal egy ragyogó, egészséges, szép bőr az eredmény.
Nagyváti Katalin, Kozmetikus
Segíti a bőr egészséges működését
Az eredeti OxyGeneo géppel olyan kezeléseket tudok nyújtani a vendégeimnek, amelyek azonnali és hosszantartó eredményeket adnak! 3 az 1-ben készülék, egy kezelésen belül: oxigenizál, hámlaszt, táplál és emel, segíti a bőr egészséges működését! Ha fontos számodra a bőröd egészsége és annak megőrzése, keress bátran!
Orovecz-Dublecz Katalin, Kozmetikus mester
Az EREDETI Oxygeneo gépet választom a szalonom ékköve
Mindig mindenből a legjobbra törekszem, igazi maximalista vagyok, éppen ezért egyértelmű volt hogy az EREDETI Oxygeneo gépet választom a szalonom ékkövének! Imádom benne hogy minden korosztálynak segítséget tudok nyújtani, és az eredmény azonnal látszik!
Pálinkás Nikolett, Kozmetikus
Mind a vendégeim mind én nagyon elégedettek vagyunk!
Számomra a Pollogen OxyGeneo gép megtestesíti mindazt, ami az egészséges bőrhöz szükséges! Tiszta, üde, feszes és tápanyagban gazdag eredményt kapunk! Mind a vendégeim mind én nagyon elégedettek vagyunk!
Rendes Nikoletta, Bőrterapeuta
A vendégeim imádják
2 éve használom a Pollogen OxyGeneo gépet. A vendégeim imádják, mert azonnali eredményt ad és bármely kezelési terv részese lehet. Ha ragyogó, életteli bőrt szeretnél, keress bátran.
Sziráki Erzsébet, Orvos-esztétikai központ vezető asszisztens
Hogy mit vinnék egy lakatlan szigetre magammal?
Hogy mit vinnék egy lakatlan szigetre magammal? Hát persze, hogy az OxyGeneo gépemet.
Szvétek Ivett, Kozmetikus
Az első pillanattól rabul ejtett
Az első pillanattól rabul ejtett ez a különleges, de mégis természetes alapokon nyugvó eljárás. Imádom a gyors, látványos eredményt, amit ez a fantasztikus, modern orvos-esztétikai alapokon nyugvó komplett kezelés nyújt.
Varga Máté, Kozmetikus mester, az OxyGeneo magyarországi trénere
Az eredeti OxyGeneo géppel biztonságosan, nyugodt szívvel dolgozhatok
Az eredeti OxyGeneo gépet használom. Aki ismer, tudja, hogy nem vagyok az - azonnal vegyük meg a legújabb kozmetikai gépet - kozmetikus. Amikor gépet választok az alábbi paramétereket veszem figyelembe: - A gép megbízható forrásból származik, a forgalmazó biztosítja szükséges hátteret, eszköz, anyag, szervíz tekintetében? - A gépi kezelések beilleszthetőek-e az alkalmazott kezeléseimbe? - A kezelések hatásai valóban eredményesek-e? - Hosszú távon is hatásos eredményeket adnak-e? - A gép alkalmazása az én kompetenciám-e? - A beavatkozás során okozhatok-e a kezeléssel visszafordíthatatlan káros következményeket? Az eredeti OxyGeneo géppel biztonságosan, nyugodt szívvel és hosszútávon eredményesen dolgozhatok. Te se érd be kevesebbel, ha a bőröd a tét!
Vaszil Ágnes, Kozmetikus mester
Ha egy igazán non-invazív kezelést keresel
Ha egy igazán non-invazív kezelést keresel, aminek azonnali látványos eredménye van, akkor ne habozz és próbáld ki az OxyGeneo 3 az 1-ben készüléket, személyre szabottan!
Vida-Hegyi Andrea, Orvos-esztétikai központ szakmai vezető
Az egyik igazán nagy kedvenc a kozmetikámban az OxyGeneo gép
Mindig igyekszem a legjobb hatóanyagokkal, gépekkel dolgozni. Az egyik igazán nagy kedvenc a kozmetikámban az OxyGeneo gép. Egyszerűen mindenki imádja. Szerintem nincs is olyan vendégem, aki ne próbálta már. Tökéletesen személyre, bőrproblémára szabható a különböző kapszuláknak köszönhetően. Mindent (is) csinálunk a kezelés alatt. Feszesítés, hámlasztás, oxigenizálás, töltés, regenerálás... Hát kell ennél több?!
Weisz Kata, Kozmetikus, bőrterapeuta, peeling szakember
Szeretem benne hogy a bőrt komplexen kezeli
Szeretem benne hogy a bőrt komplexen kezeli. A rádiófrekvencia a bőr alsó, tartó rétegének feszességéről gondoskodik. Az oxigén a sejtek megújulását eredményezi. Az ultrahanggal a teljes tápláláshoz szükséges speciális szérumot tudok bejuttatni a bőr teljes rétegébe. Így az eredmény: feszes, egészséges, sugárzó bőr.
Zeőke Gabriella, Bőrterapeuta
Komplett kezelés
Azt szeretem benne a legjobban, hogy egy komplett kezelés, mellyel a bőr alsó és felső rétegét is kezelni tudjuk, szinte bármely bőrtípusra, személyre szabottan bevethető, és a kezelések után szemmel láthatóan ragyogó, feszes bőrrel távoznak a vendégek!
Akács Anikó, Kozmetikus
Blog cikkek
Pécs ma

Forradalmi arcfiatalító kezelést mutat be a pécsi Golden Shape szalon

Chic & Charm

Három Sikeres Kezelést Ötvöz A GENEO! – Kipróbáltam

ilovemom blog

Legyél fiatalosabb és energikusabb oxigénnel!

Rúzs és Más

Egyetlen kezelés, háromszoros intenzitás:Geneo kezelésen jártam

Mindennapi Nő

Here’s everything you need to know about the Geneo facial.

Nesze!szer

Igazi énidő neked és a bőrödnek is: 3 kezelés egyben!